Δικαιολογητικά για οριστική εγγραφή στα ΓΕΛ ΕΠΑΛ

Μετά την οριστική κατανομή τους σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ ή ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

και λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19 οφείλουν να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του https://www.gov.gr/. και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σχολική μονάδα ή να παρουσιαστούν, κατόπιν συνεννόησης, για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή τους, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση:
α. Για τα ΓΕ.Λ. μέχρι την έναρξη των μαθημάτων 7 Σεπτεμβρίου 2020
β. Για τα ΕΠΑ.Λ. από την 6η Ιουλίου 2020 έως τη 10η Ιουλίου 2020 ηλεκτρονικά και με φυσική παρουσία από την 6η Ιουλίου 2020 έως τη 10η Ιουλίου 2020 κατά τις ημέρες θερινής εφημερίας των σχολικών μονάδων

Εγγραφή μαθητών στο Γενικό Λύκειο ή στο ΕΠΑΛ

Από σήμερα 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 , θα γίνονται οι εγγραφές των μαθητών που τελείωσαν την ΄Γ γυμνασίου στα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ. Η εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη διέυθυνση:

e-eggrafes.minedu.gov.gr

Την εγγραφή την κάνουν οι γονείς χρησιμοποιώντας τους κωδικούς της εφορίας (taxisnet) και τον αριθμό μητρώου του μαθητού.

Τον αριθμό μητρώου του μαθητού μπορείτε να τον δείτε σε έναν έλεγχο τετραμήνου ή να πάρετε τηλέφωνο στο σχολείο για να τον μάθετε.

Σε περίπτωση που συναντήσετε δυσκολία στην εγγραφή, μπορείτε να έρθετε στο σχολείο με τους κωδικούς της εφορίας (taxisnet) για να σας βοηθήσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Οι μαθητές που θα επιλέξουν ως εγγραφή το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ σε ποιο γενικό λύκειο θα πάνε (π.χ. 1ο, 3ο, Αβδήρων κλπ).
  • Οι μαθητές που θα επιλέξουν να εγγραφούν σε ΕΠΑΛ ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξουν και το ΕΠΑΛ το οποίο θέλουν (π.χ. 1ο ΕΠΑΛ ή 2ο ΕΠΑΛ).
Πληροφορίες:
Γυμνάσιο Ν.Ολβίου
τηλ. :  2541095231
Ωρ. λειτουργίας:  καθημερινά  08:30π.μ. – 13:30μ.μ.

 

Έλεγχοι και εγγραφή μαθητών Ά και ΄Β γυμνασίου

  • Οι γονείς των μαθητών της Ά και ΄Β γυμνασίου να έρθουν στο σχολείο για να παραλάβουν τους ελέγχους των παιδιών και να κάνουν εγγραφή στην επόμενη τάξη.

Καθημερινά 09:00 – 13:00

  • Σχετικά με την εγγραφή των μαθητών της ΄Γ γυμνασίου στο Λύκειο δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση.
  • Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που θα βγάλουμε.

 

Απόλυση μαθητών ΄Γ Γυμνασίου 2020

Παρακαλούνται οι μαθητές της ‘Γ τάξης μέχρι και την Παρασκευή 05/06/2020 να φέρουν στο σχολείο μία φωτογραφία για το απολυτήριο και να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία του κηδεμόνα που θα κάνει τη δήλωση για την εγγραφή στο Λύκειο.

Καθημερινά 09:00 – 13:00